tarafından shaunee&erin Çarş. Eyl. 22, 2010 8:13 pm
az önce aldığım yerde başka bi özel anlatım vardı
evet fan yapımıymış
ama çok hoş olmuş bence ...
ve başka bi anlatım daha buldum
Oyuna geldiğimi geç fark etmiş olmam, benim bir salak olduğumu gösterir. Neferet’e inanıp kendimi küçük düşürmüştüm. Bu umurumda bile değildi tek derdim tüm sevdiklerimin benim yüzümden büyük bir tehlikede oluşuydu. Ama buradan kurtulmak için hiçbir fikrim yok… Bir şekilde yolu çıkarıp herkese haber vermeliyim. Neferet, benim orada olmadığımı anlayınca da kesinlikle peşime düşecektir, belki peşime düşmüştür bile…
Kayboldum! Tanrım, doğru yolu bulamıyordum. Işık görüyorum ama emin değilim acaba orası çıkış yolumuydu? Düşünemezdim kaybolmuşken fazla bir seçimim yoktu. Hızlıca ilerledim ışık daha da yaklaşıyordu. Su sesini duyuyordum. Evet, burası doğru yoldu. Hemen elimi ışığa uzatıyorken ışık kapandı. Ne olduğunu anlamadan bir kahkaha sesi ortamda yankılandı ardından Neferet kızıl saçlarıyla karşımda belirdi.’’ Seni aptal buradan kurtulacağını mı sandın?’’ sinsice gülmeye devam etti. Dövmelerim, her şeyim elimden alınmıştı ve Neferet’e karşı savunmasızdım.’’ Bütün yaptıklarının bedelini ödeyeceksin seni cadı’’ Neferet alaycı bir dille ‘’ Bunu sen mi yapacaksın? Vampir olarak bir şey yapamayan sen, İnsan halinle bana karşı geliyorsun.’’ Kolunun altından çıkardığı iki tane hançeri bana gösterdi. Bende gözlerimi kapatıp çaresizce yeniden Nyx ulaşmayı istedim. Neferet’’ Nyx seni duyamaz geri zekâlı, elimdeki iki hançeri de senin için özenle seçtiğim öldürücü zehre buladım. Hangisini istersin?’’ ben çaresizce ona bakarken küçük bir oyuk gördüm. Ani bir hareketle oyuğa daldım. Hareketimi anlayan Neferet’in hançerinden son anda kurtulmuştum. Oyuk bir yerde sonlanıyordu. Artık yolun sonuna gelmiştim. Neferet de çok geçmeden oyukta bitmişti. Ben ’’ Ölsem bile hedefine ulaşamayacaksın Neferet, arkadaşlarım buna izin vermeyecek’’ dedim. Neferet, zarif ve seksi hareketlerle bana yaklaştı. Boynuma dokundu ve kulağıma eğilip ’’Arkadaşlarına çok iyi bakacağım Zoey’’diyerek hançerlerden birini kaldırdı. O sırada bir gölge belirdi ve Neferet’e doğru koşmaya başladı. Bende arkaya uzanmaya çalışırken Neferet’in hançeri bluzumu yırtarak elinden düştü. Ben ise kesik yerden akan kanlara odaklanmıştım. Ellerimle duvara tutunmaya çalıştım. Ne oluyor diye bakarken Neferet’in orada olmadığını anladım.. Ben yere düşerken gölge bana koştu. Kafamı kaldırınca Stark’ı gördüm. Ve gözlerim yavaşça kapandı.
Çok büyük bir acı içindeydim. Bu acı beni öldürüyordu beklide. Gözlerimi açtım bir şekilde hareket ediltiliyordum. O zaman anlamıştım ki Stark beni taşıyordu. Yavaşça beni çimenlere indirdi. Uyandığımı görünce endişeyle ’’ Zo! İyileşeceksin’’ dedi ve sustu. O sırada nefes nefese biri bana yaklaştı bu Stevie Rae idi.’’ Yüce Nyx adına Zo ne oldu sana?’’ diyerek yarama baktı. Ben’’ İyiyim Stevie, Neferet, o nereye gitti?’’ Stevie sinirle ’’ Sen şimdi o şıllığımı merak ediyorsun Zoey, sana ne yaptı farkında değil misin?’’ ben tam ağzımı açacağım sırada çalılıkların arasından Afrodit ve Doktor Herkli (hayali) çıktılar. Doktor Herkli yarama bakıp ’’ Kanama durmuş bu hiç iyi değil.! Kanın akması ve zehri atılması gerekir’’ Stark ’’ Ne yapılması gerekiyorsa yap Zoey’i kurtar’’ Doktor’’ O zaman yarayı yeniden akıtmalıyız. Bu canını biraz acıtabilir’’ diyerek elindeki neşteri yara hizasından kesmeye başladı. Ben çığlık koparak Stark’a sıkıca ellerine tutundum. İstem dışı ağlamama engel olmadım gözyaşlarım akmaya başladı. Stark yavaşça ıslak yüzüme dokundu. Dudaklarıma öpücük kondurup bana gülümsedi. Bende ona gülümsedim. Gözlerim yeniden kapandı.
Uyanıp etrafa bakınca Afrodit’in sesini duydum o ’’Bebek gibi ağlamayı kes Stevie, şu halinle küçük bir finocuğa benziyorsun’’ dedi.Stevie Afrodit!i takmayıp titrek sesle doktora ’’. Zoey’e daha kötü şeyler olmadan onu gece evine götürmeliyiz’’ dedi. Doktor ’’ Orman kararmak üzere yola çıkarsak kayboluruz ve zaman kaybı yaşarız en iyisi ekibi beklenmelidir derim’’
bu da dediğin gibi , basit bi anlatım
ama ben beğendim :p
bişi diil ikiztanem